Semestern i bilder

Ja, då har smestern över för denna gången. Semestern blev ju inte riktigt som vi hade tänkt med tanke på de oväntade dödsfallet. Men vi hann ju i alla fall med vår semester i Karlskrona och Västervik.
Dessutom hade jag ju också besök av min mamma, trots att de regnade rätt mycket när hon var här hade vi  väldigt mysiga dagar.
Nu kommer massssa bilder från vår semester (dock inte alla, hade blivit en långt inlägg då :)
 
Jag och en vacker vy över Karlskrona, vi tog en tur med min kusins nya bil, eller accessoar som hon kallar det, en BMW Z4, vi hade taket nere under åkturen såklart!


Jag och N under båttruen i Karlskrona som mina kusin J och F bjöd på!


Rosenbom utanför Amiralitetskyrkan i Karlskrona.


Sedan drog jag och N vidare till Västervik, här gör jag konster på en bro!


En av kvällarna åt vi på hotellets restaurang och provade då :Black rock grill. Man fick välja mellan tonfisk, lamm, fläskfilé, eller oxfilé (jag valde fläskfilé) sedan stekte man köttet själv vid bordet på en upphettad stenplatta som var 450 grader. Det var jättegott och annorlunda! Sen fick man 3 goda såser och klyftpotatis/ pommes till!


En dag åkte vi ut till Västerviks skärgård, närmare bestämt till Hasselö, här är våra skuggor.


Naturbilder


På Hasselö hyrde vi kajak, en K2. Jag har paddlat kajak en gång men N har aldrig paddlat kajak och vi fick verkligen mersmak. Skulle vara kul att ha en kajak, man kommer så nära vattnet och de är en underbar känsla att paddla. Vi la till på en liten ö där vi solade lite innan vi drog vidare.

Kajakbilder


Unos torn i Västervik i dags- och kvällsljus.


Utsikt över Västervik dag och kväll.


Vi besökte restaurangen Saltmagasinet, efter en dag med kajaking firade vi med en cosmopolitan innan maten.


Jag under huvudrätten och efterrätten, tur att de hade filtar att låna ut. Det blev kallare när solen gick ner.


Till huvudrätt (bilden till vänster) åt jag stekt abborre med potatiscreme och rotfrukter, till efterrätt blev det mandelmjölkspudding med nyponglass och nypongelé, de var supergott!!


Jag och en sälstaty


En rolig lapp vi såg på turistbyrån!

Västervik var verkligen supermysig sommarstad som jag kan rekomendera att besöka, jag åker gärna dit igen! De fanns många mysiga restauranger, vår favorit blev nog Smugglaren!

Ha en bra vecka//Anna

Ny frisyr!

Idag har jag varit och klippt och slingat håret! Jag har ett tag funderat på att klippa page och idag blev det av. Jag är nöjd, fast de känns ju ovant måste jag säga men de är ju inte så konstigt de var ju ca 10 cm som åkte av. Men de känns fräscht och min frisör tyckte att det blev väldigt bra och sa:- Det är de bästa jag gjort på dig!
Här kommer lite bilder såklart! De är dock tagna i lite olika ljus.





//Anna

Semester

Jag har fortfarande semester. Förra helgen var vi hos min kusin i Karlskrona, sedan åkte vill till Västervik i måndags. Vi hade en underbar vecka.
Men i fredags inträffade ett dödsfall inom familjen. Så därför kommer de nog dröja innan jag orkar,  har tid och lust att lägga in bilder från semestern.



RSS 2.0