Grattis!

Idag säger jag grattis på bröllopsdagen till min älskade syster och svåger! Idag är de 3 år sedan de gifte sig! Hoppas att ni får en mysig kväll H & S!


Jag, min syster, svåger och min svågers kusin efter vigslen!

Håkan Hellström = bäst!

I fredgas var det alltså Håkan-konsert på Liseberg, helt underbart! Har dock hört spridda röster om att de var superbra och inte särskilt bra alls men jag tyckte de var kanon! Efter konserten gick jag och L till hotell Gothias loungebar och tog en räkmacka och ett glas vin! Supergott som vanligt, deras räkmackor är enorma, det är nästintill ett halvt kilo räkor på smörgåsen! Men de var rätt salta så jag drack nog nästan 1 L vatten innan jag gick och la mig i fredags kväll!

Annars har jag jobbat i helgen, men idag är jag ledig och ikväll ska vi på bio.
Så nu måste jag börja göra mig i ordning, ska ut och äta först!

Ha en bra vecka!

En av Håkans bästa låtar, liveversionen är bättre än den som är på skivan!


Drinkar med mera

Hej hopp!

I lördags kväll var jag och N på Sjöbaren och åt! Innan vi åkte dit så hade jag blandat till en liten fördrink här hemma. Den blev supergod, jordgubbar, sprite, rom och lite lime!


På sjöbaren glömde jag helt bort att ta kort, men jag åt i alla fall havets wallenbergare som smakade väldigt gott!
Istället för att ta spårvagnen gick vi hem, men vi hann med 2 drinkstopp på vägen! Först stanna vi till på Joe Farrelis och tog en bananasplitdrink! En milkshakedrink med  bl.a glass, bananer, baileys  och chokladsås, den smakade supergott!
 

Efter Joe Farrelis gick vi 1 km till nästa och sista ställe som blev:


Där blev det en strawberry daiquiri! På Heaven 23 har man magnifik utsikt över bland annat Liseberg men de hade hunnit bli rätt mörkt ute så de blev inga bra kort!

Imorgon kväll ska jag och en kompis till Liseberg och lyssna på Håkan Hellström, en grymt bra liveartist! Sedan jobbar jag till helgen. Men på måndag kväll har jag och N bokat biljetter till filmen "Flickan som lekte med elden". Det blir VIP-salongen vi går på. VIP-salongen har en egen bar som öppnar 1 timme innan filmen, där man kan köpa drinkar, öl, vin och enklare mat/tilltugg. Inne i salongen är det extra breda och justerbara skinnfåtöljer och dessutom stort benutrymme, dessutom ingår läsk och popcorn! Är väl värt de extra 100:- de kostar att gå i VIP-salongen!

Ha en skön helg!

/Anna

Roliga fynd...

I veckan har jag, N, N´s bror och hans särbo tömt svärfars hus. Det har kännts tungt emellanåt men ibland har vi skrattat gott åt vissa fynd. Bland annat hittade vi en päls och en gammal skidhjälm och lite roliga solgalsögon, jag och min "svägerska" krävde att detta skulle dokumenteras så här kommer bilden.



I helgen jobbade både jag och N på lördagen. Men i fredags hade vi myskväll här hemma, gjorde egen pizza, drack vin och kollade på film. Men de blev en tidig kväll eftersom vi var rätt trötta efter veckan.

I söndags morse när jag kom hem efter jobbet stod denna blomma på bordet, som N köpt till mig. Jag blev verkligen jätteglad, solrosor är en av mina favoritblommor!



Igår tog vi det ganska lungt, jag sov halva dagen eftersom jag jobbat natten. Till middag blev det lövbiff, pommes och persiljesmör och en god sallad.
Maten fick mig att tänka tillbaka till min barndom, man satt vid finbordet och åt söndagsmiddag och ibland serverades det just lövbiff med pommes!



Till efterrätt gjorde vi rabarberpaj med marängtäcke. Det blev supergott! Rabarberna är från mamma och pappas trädgård som legat i frysen och väntat på att bli använda. Passade även på att använda pajformen som min mamma gjort till oss! Pajformen passade perfekt för ändamålet.  Till pajen drack jag mitt nuvarande favoritthé som jag köpte i Västervik och drack ur min thémugg som jag själv målat och är en perfekt thémugg.





Idag är jag ledig och tänkte cykla in till stan, har lite ärende och tänkte passa på och kolla på lite kläder också. Det är väldigt länge sen jag var i stan, har inte funnits tid till de riktigt!
Hoppas ni får en skön vecka!
/Anna

RSS 2.0