Sätter punkt.

Jag har bestämt mig, jag sätter punkt för mitt bloggande. Jag tycker inte att det är så kul och känner mig mest stressad över att jag borde skriva något. Kanske kommer jag tillbaka en dag, vem vet, men för tillfället är det över!

Tack alla som läst och kommenterat!

Kram Anna

Att komma ihåg- Kiel är tokstängt 1:a maj!

I fredags åkte jag och N med Stenabåten till Kiel. Man åker från Gbg på fredagkvällen och ankommer till Kiel på lördagmorgonen och båten går tillbaka lördagkväll och på söndagmorgonen är man åter i Gbg. Vi åkte med 5 kompisar och det var en av dem som föreslog som resemål Kiel och vi andra tyckte det var en strålande idé. Vi hade haft tankar på London också men det lättare med Kiel eftersom de flesta hade svårt att ta ut semester och London hade man velat ha fler dagar i, så det blev Kiel. De flesta som var med hade tidigare åkt med stenabåten och redan när vi lämnade land sa de att de var väldigt lite folk i jämförelse med de gånger de åkt. Men vi hade ju trevligt ändå, åt middag, drack lite drinkar i baren och satt i hytten och drack vin/öl och pratade. Vi skojade om att det kanske är stängt i Kiel på 1:a maj, då trodde vi såklart inte att de skulle vara så. När vi åt frukost på lördagen sa de något i högtalarna om att det just var så. Så K som föreslog resan gick och kollade upp detta och mycket riktigt. Det enda som var öppet i Kiel var några café, fåtal restauranger, Mcdonalds och 1 spritbutik, inte ens matbutikerna var öppna. Som vi skrattade när vi fick reda på detta.

Men vi gick i alla fall av båten och 3 st som var med håller på med geocashing så vi gick runt i Kiel och letade efter sådana och fick då samtidigt se lite av ett stängt Kiel. Sen var vi och åt apfelstrudel på ett café. Vi gick sedan tillbaka till båten och vilade oss en stund och innan vi lämnade Kiel hade vi även hunnit med att äta bratwurst (vilket inte jag tyckte var så gott). Hemresan blev ungefär som ditresan dvs mat, dryck och såklart mycket skämt om ett stängt Kiel. Vi skämtade rätt mycket med K om det, stackarn, , men han sa: Nu har vi varit och rekat och kollat hur de är när de är stängt så nästa gång kan vi åka dit när de är öppet.

Igår var jag och N och kollade på tapeter och jag insåg vilken djungel vi gått in i. Hur ska man kunna välja???

/Anna

RSS 2.0