Vacker höstdag!

Idag har det varit underbart höstväder. Egentligen hade jag tänkt simma idag men eftersom Göteborg bjöd på sol så bestämde jag mig istället för att ta en promenad. Så jag cyklade upp till Delsjön och tog en powerwalk runt sjön 8 km! Det var jättehärligt, jag stannade till ett par gånger för att njuta av utsikten och fotografera.

Idag har jag även köpt ny parfym, det blev en som jag hade för ett par år sedan, Aqua di från Armani. Väldigt fräsch och frisk doft!
 
Har precis haft min cykel på service och den känns nästan som ny, nya bromsar, justering av växlar, nypumpade däck och dessutom tvättade de cyklen!

I lördags kväll hade vi N´s bror med familj på middag. De blev först bruchetta med mozarellaost, inbakad fläskfilé med vitlök och hasselbackspotatis och till sist pannacotta med vit choklad. Vi hade mycket trevligt, sedan stannade N´s brorsdotter och hennes pojkvän kvar och då åkte vi in till stan för gå ut på någon bar. Det var inte helt enkelt att komma in någonstans eftersom de är 18 resp 19 år, många ställe har 23-årsgräns. Men de var 2 ställen som släppte in oss trots att de egentligen hade 23-årsgräns. Vi hade i alla fall väldigt trevligt och sedan sov de över hos oss och då fick man ju dessutom sova 1 extra timme:)

Här kommer lite bilder från min promenad idag!








För 3 månader sedan låg jag vid denna sjö och sola och bada, tiden går fort!!!

Ha en trevlig helg, själv ska jag jobba hela helgen!



Helgen som gått!

Denna helgen är N ute på jobb, han åkte i fredags och kommer hem imorgon, längtar!
Så i fredags städade jag och på kvällen satt jag i soffan och läste och lyssande på Melody Gardot på spotify, så jag hade de ganska mysigt trots att jag var ensam. Såg när Melody Gardot när hon var med i "Skavlan" för några veckor sedan och blev verkligen imponerad av hur hon återhämtat sig efter den trafikolyckan hon var med om.

Igår på dagen passade jag en kompis hund. Så då passade jag på att ta en långpromenad i det härliga höstvädret. På kvällen hade jag bjudit hem min vän L och en gemensam arbetskamrat på middag. Till förrätt bjöd jag på plommontomatpaj med chevrecreme och en liten fördrink blev det också, till huvudrätt blev det lax med kräftströssel och klyftpotatis och till sist chokladpaj med vispad grädde. Vi hade jättetrevligt, de stannade till kl 23.30 och då ställde jag mig och diskade, lite halvgalet men det var väldigt skönt när jag vaknade i morse och kom ut till ett rent kök!


Huvudrätten!


Efterrätten!
Tyvärr blev de inga kort på L och C.

Idag har jag varit en tur på Allum som är ett köpcentrum en liten bit utanför Göteborg, men jag köpte ingenting. Är ute efter en vinterjacka men hittade ingen så de får bli en tur till stan snart, fick en rabattkupung från Åhléns häromdagen så jag tänkte kolla efter en jacka i veckan!


Orkidén jag fick av L och C som var här på middag, får se hur länge jag lyckas hålla den vid liv....

Ha en bra vecka!!

/Anna

SPA och Spotify!

I torsdags åkte vi alltså till Varbergs kurort! Jag körde och jag gillar vår nya bil, skönt att ha farthållare! När vi kom ner åt vi först lunch som var jättegod och de hade väldigt fräscht salladsbord. Kaffet efter lunchen tog vi ute i lobbyn och satt framför den öppna brasan de hade där. Klockan 14 var de dags för mig att få tångmassage. Jag fick lägga mig i ett badkar och sen masserade de armar, ben och rygg med tång som var fångad utanför Varberg! Jag blev masserad i ca 25 minuter och sedan fick jag ligga och koppla av i badet ca 15 minuter, de var verkligen jätteskönt. Efter behandlingen gick jag tillbaka till rummet och då stod detta på bordet och väntade på mig

N hade köpt ett varsit glas rött vin och köpt lite nötter och lite kex :)
Så vi satt en liten stund på rummet sen gick vi ner till SPA-avdelningen och relaxa, bada i bubbelpoolen, bastade och jag badade även i kallpoolen. 

 
En av poolerna i SPA-avdelningen, i denna poolen var de uppvärmt havsvatten!


Jag och N innan middagen på kvällen!


En del av vårt rum!


Utsikten från vårt rum!

På fredagen åt vi först en god frukost, de finns inget som slår frukostbuffé på hotell i Sverige, de finns ju för det mesta att massa att välja på. Gott bröd, goda pålägg, ägg, juicer m.m
Efter frukosten var vi i SPA-avdelningen en stund, vid 11-tiden checkade vi ut och tog en promenad.

 


Hotellet






Här kan man skymta Varbergs fästning i bakgrunden


N och jag <3


Efter promenaden åt vi lunch och sedan åkte vi hem! Det var otroligt skönt att komma bort och koppla av, vi har ju haft rätt mycket omkring oss nu i höst! Tack N för överraskningen!!!

Sedan har vi fått en inbjudan till Spotify av en kompis till N! Det är vi glada för så nu går Spotify varmt här hemma, de finns ju massa att lyssna på!

Ha en skön söndag!

/Anna

Ny bil och SPA!!!

Igår var N och hämtade vår nya bil! Så igår tog jag premiärtur med den till jobbet! Det kändes bra och jag älskar doften som är i en ny bil. Det är bara att njuta så länge den så länge den sitter i :)

I morse överraskade N mig med att berätta att han bokat in oss på SPA på Varbergs kurort torsdag-fredag. Det ska bli mycket trevligt och jag ska få tångmassage! Härligt när världens bästa sambo kommer med sådana överraskningar/presenter, även om jag är ett kontroll-freak!  
Bra att få vila upp sig på SPA när man ska jobba i helgen och dessutom ha en tjej som går brevid mig som ska börja jobba hos oss. Jag har inget emot att ha någon som går brevid men ibland kan de bli lite påfrestande, jag blir trött på att höra min egen röst till slut då man hela tiden ska berättar allt man ska göra och förklara vissa saker. Sedan komma ihåg och berätta allt man måste komma ihåg att göra som jag gör av bara farten. Men min chef sa till mig att hon valt mig som "handledare" för att jag är stabil och trygg i min roll och det är ju alltid trevligt att höra och få lite uppskattning!

Ha en skön helg!

Dags att uppdatera!!

Ja, det var ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen.
Vad har hänt sedan sist då, jag har jobbat såklart men de är inte så mycket att skriva om.
Förra fredagen var jag i alla fall på bokmässan här i Göteborg, första gången jag besökte den! Det var väldigt trevligt, dessutom var de en snäll kvinna som var på väg ut när jag skulle in som gav sitt passerkort till mig så jag slapp betala 90:- i inträde. Jag köpte några böcker, många bokförlag hade 3 pocketböcker för 100:- vilket var ett bra pris. Men jag köpte inte mer än 4 böcker, jag har trots allt redan massa böcker som väntar på att bli lästa.
På fredagkvällen kom mamma och pappa hit och stannade över helgen. Vi hann med en shoppingrunda på stan, jag köpte en ny jeanskjol. Sen var vi och fika i Guldhedens vattentorn där man har en fantastisk utsikt över hela Göteborg (kameran låg dessvärre hemma så det blev inga kort). På lördagkvällen bjöd jag och N dem på restaurang, vi var på Tvåkanten och åt fantastisk god mat!

Jag och mamma på Tvåkanten

På söndagen passade vi på att fria N födelsedag i förskott så de blev tårta och paket!



I torsdags eftermiddag åkte jag till syster med familj! De är ett tag sedan vi sågs närmare besätmt i slutet av juli och jag har inte varit hemma hos dem sedan maj, alldeles för länge med andra ord! Trodde kanske att min systerdotter Z skulle vara lite blyg för mig men inte, fick en kram när jag kommit fram. Blev sedan kallad för Nanna av henne. I fredags åkte jag, syster och Z till Växjö och shoppade och det var mycket trevligt! Sedan har vi umgåtts och haft de väldigt mysigt! Sen har jag ju såklart gosat och lekt med Z! Önskar vi bodde närmare dem så vi kunde träffas oftare och vara barnvakt Z!

Jag och Z på tåget till Växjö


Mys i soffan med Z!


Z luktar på min parfym!


Z har lånat min mössa, mina solglasögon och min väska!

I eftermiddag ska vi fira N lite grand han ska få paket från mig idag, han fyllde år igår men har varit borta och jobbat hela helgen och kommer hem först idag! Kan inte tänka mig någon annan som passar bättre med att fylla år på kanelbullensdag än N han är väldigt förtjust i kanelbullar!


N äter kanelbulle i New York för ett år sedan!!

HA EN BRA VECKA!!



 

RSS 2.0