Östkusten!

Ja, då var jag hemma igen efter ett par dagar på vift! Första stoppet blev som sagt Värnamo, där jag passade min söta systerdotter Z i torsdags. Det gick jättebra och hon var glad  och nöjd hela tiden, blev bara lite lite ledsen när hon la sig i sandlådan och kastade sand över sig själv och fick sand i ögonen. Själv fick jag halva sandlådan i skorna kändes det som, inte så smart att ha conversekängor i sandlåda kan jag informera!

I fredags åkte jag vidare till min kusin i Karlskrona. I lördags var vi på shoppingtur där de blev två vita toppar och två randiga toppar (är inne i en randig period, ha, ha). På kvällen var vi på olearys och åt och därefter blev det även en drink!
Igår var vi ute på båttur i Karlskrona skärgård, min morbror och moster har nyligen köpt båt så morbror tog med oss på en tur! Jättehärligt, blev allt sugen på att ha en båt! Igår em hade vi picnic i en park och hann även se några SATC-avsnintt innan det var dags att åka hem till Götet igen!
Det var väldigt skönt att komma hem till en nystädad lgh, tack N!!



Skepp ohoj!

Vackra Karlskrona! Tänk om man haft ett litet sommarhus här....


På väg till barockparken och ha picnic där vi tog en massa roliga kort...






Bio och tapas!

Igårkväll var vi som sagt på bio. Jag måste säga att jag tyckte att filmen var väldigt bra, men boken var snäppet bättre än filmen. Lisbeth Salander såg verkligen ut som jag föreställt mig när jag läste boken! N tyckte också att den var jättebra så till hösten blir det till att se "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes". Blev lite sugen på att läsa "Flickan som lekte med elden" igen, det var ett tag sen jag läste den och minns inte riktigt hela storyn!

Efter biobesöket överraskade N mig med att bjuda mig på restaurangen El corazon, där vi åt tapas sedan blev de även pannacotta och en Kaffe Karlsson till efterrätt! Kvällen blev som sagt mycket lyckad!

Var ute och fotade lite i måndags, så här ser det ut på väg ner till spårvagnshållplatsen!









Nej, nu måste jag fortsätta packa!

Ledig vecka!

Så är det när man inte jobbar heltid, men heltid på natten är ett elände sägs det. Men tack vare ett bra schema, så är jag ledig resten av denna veckan, skönt!  Men när jag väl jobbar så jobbar jag rätt intensivt men det är de värt tack vare  långledigheten, fast å andra sidan brukar jag gå in och jobba extra under långledigheten för att få en hyfsad lön.

Ikväll ska jag och N gå på bio och se: Män som hatar kvinnor", ska bli kul och se filmen. Har ju läst hela milleniumtriologin av Stieg Larsson och jag älskade den. Så jag hoppas att filmen står i samma kurs som mina förväntningar. Det brukar ju oftast vara så att boken är bättre än filmen!

Imorgon åker jag till min syster med familj, ska bli kul att frå träffa dem. Ska  passa min systerdotter Z på torsdag fm, hoppas att det går bra och att hon inte är allt för ledsen, men ett säkert kort ska vara att gå till lekplatsen de gillar hon!

Har förrstetn varit ute och sprungit idag igen, känner mig ganska duktig faktiskt. Ska stretcha lite mer denna gången, hade fruktansvärd träningsvärk i torsdags!

Ha en skön vecka!

Planering!

Godmorgon torsdag!

Har precis gått upp, det blev sovmorgon idag :)
Ska snart äta lite frukost, sen ska jag cykla in till stan och träffa min vän L. Vi ska planera vår London-resa. Den 8:e juni åker vi, jippi!!!! Längtar så! Ska bli skönt att komma bort några dagar.
Ikväll ska jag umgås med N, jobbar ju hela helgen så då hinner vi ju inte ses så mycket!
Nästa vecka ska jag åka till min syster med familj och passa min underbara systerdotter/guddotter på torsdag f.m! Efter besöket hos min syster ska jag vidare till Karlskrona och hälsa på min kusin!
 
Nej nu måste jag äta frukost!

Ha en trevlig torsdag!

Trött....

Idag är jag faktiskt ganska trött! Igår hade vi möte på jobbet innan jag börja jobba, vilket innebar att jag cykla hemifrån 18.30 igårkväll och var hemma i morse kl 7.30. Behöver jag säga att jag var trött, det var relativt lugnt på jobbet vilket innebar att jag blev ännu tröttare.
Hade ju egentligen tänkt simma i morse efter jobbet men eftersom vi hade mötet så kände jag att det skulle bli alldeles för segt att simma så jag hoppa över det! Har varit ute och sprungit nu i eftermiddag istället. Det var över ett år sen som jag var ute och sprang. Måste säga att de gick över förväntan,  med peppning från mig själv och grym musik i min ipod så lyckades jag ta mig runt hela rundan som är runt 4,5 km, tror jag! När jag kom hem mötte jag grannen utanför porten som undrade om jag tränade för Göteborgsvarvet på lördag! Jag är ingen långdistanslöpare tror jag men midnattsloppet eller tjejmilen funderar jag på till nästa år!

Nu håller jag på att tvätta, så tråkigt att springa upp och ner i tvättstugan! N är i Stockholm på någon mässa med jobbet och kommer hem först imorgon kväll. Så kvällen ska spenderas framför TV:n, onsdagen är ju min Tv-kväll :)


Ha en skön onsdagkväll!!

Skön helg!

Då börjar helgen lida mot sitt slut! Har haft en mysig helg, mina föräldrar har varit här på besök! I fredags var vi på en liten shoppingrunda i stan. Jag köpte bla ett par sandaler och ett par billiga solglasögon på Indiska, köper alltid billiga solglasögon eftersom jag har en viss tendens att glömma eller vara lite oaktsam med dem. Därför är de bättre att köpa sådana än att lägga flera 100-lappar och få ångest över att tappa bort dyra solglasögon.

I lördags var vi på Lisebergs trädgårdsdagar, nu längtar jag efter en balkong eller en liten trädgård..... Det är så trist att inte kunna gå ut att sätta sig på en balkong nu när solen tittar fram. Det blir så stort projekt när man ska ut och sätta sig i solen när man varken har balkong eller trädgård. Jag fortsätter att drömma....
Jag bjöd även på hallon- och marängtårtan som jag skrev om i förra inlägget och så här såg min ut:


Kan säga att den blev supergod!!

Idag åkte vi till Skårs Gård, som ligger utanför Kungsbacka, och åt brunch. Vi har ätit brunch där 1 gång innan och idag var de lika gott som förra gången. Bröd, massa goda pålägg, korv, ägg, potatis, plättar, våfflor och kakor m.m. Man blev hur mätt som helst! Efter brunchen körde mamma och pappa söder ut hem till sig.  Jag och N tog vägen via Freeport där de blev lite shopping:



En top och en skjorta från MQ, skjortan är mycket snyggare på, tycker inte den ser fin ut när den hänger där på en hängare som den gjorde när jag provade den.



Sedan blev det några Kivi ljuslyktor från Iittala, har redan några stycken i olika färger så jag kompleterade med några nya färger!

Nu är det snart måndag igen! I veckan ska jag iväg och simma någon dag, äntligen! Har inte simmat på 2 veckor nu eftersom jag har varit förkyld och haft en envis hosta men nu är det bättre så nu blir de äntligen ett besök på Valhalla-badet i veckan!

Ha en skön vecka! //Anna

Nystädad lägenhet!

Igår städade vi hela lägenheten, ganska tråkigt men ack så skönt när det är klart!
I helgen kommer min mamma och pappa på besök, vi ska bla gå till Liseberg då de har trädgårdsdagar. De har blivit en tradition att de kommer hit när Liseberg har sina trädgårdsdagar! När man går där inne och ser alla växter m.m inser man återigen hur tråkigt det är att inte ha en balkong eller trädgård.

Idag har jag gjort har jag gjort fryst hallon -och marängtårta som jag tänkte bjuda på i helgen, hittade receptet på icas hemsida.


 Jag tycker att den ser god ut i alla fall, får se om den smakar gott också!

Tänkte att jag ska titta på "Vänner" innan jag ska cykla iväg och jobba. N tycker ibland att jag är ett vänner-freak men jag tycker inte att man kan se den serien för ofta, trots att man sett de flesta avsnitt flera gånger. Det är nog en av de bästa serier som gjorts någonsin. Sen senare ikväll är det "Greys Anatomy" samtidigt som "Sommer" går på SVT. Tur att vi har en digitalbox som klarar av att spela in 2 program samtidigt. Nu låter det som jag inte gör annat än tittar på TV, ha, ha!  Men Greys och Sommer är de enda programmen på TV som jag följer och inte vill missa något avsnitt av!

Ha det  bra!

//Anna


Helgen som gick!

Igår kom vi tillbaka till Göteborg efter en mycket trevlig helg på ostkusten. På Valborg tog jag och N med oss min vän L ut till Hinsholmen och grillade. Det var helt underbart väder, solen sken och vinden stod helt stilla! Så vi satt där ute på klipporna fram till solen försvann vid 22-tiden!
I fredags åkte jag och N till Oskarshamn. När vi kom fram till A och H bjöd de på tapas, jag älskar tapas! Under kvällen drack vi drinkar (jag och A gjorde en jättegod jordgubbsdrink), sjöng singstar och spela TP.
På lördagen var vi i Mönsterås på markanad, de var mysigt jag köpte en massa thé. På eftermiddagen satt vi och njöt av den solen på balkongen och drack vin och spela Yatzy sen gav vi oss ut i de småländska skogarna och plockade gullvivor.
Under kvällen grillade vi och sen satt vi och pratade och spela spel igen! Jag tycker att det är så kul med sällskapsspel och som tur tycker A också det så vi lyckades övertala killarna att också vara med!
Igår när vi körde hem tog vi vägen via Virserum och hälsade på släktingar till N. Vi lämnade Oskarshamn kl 10 och var hemma först kl 20 och då var jag sååå trött.
Idag är jag ledig, så nu ska jag packa upp min väska och senare blir de nog en promenad!


Bilder från helgen



Jag och N ute på Hinsholmen i torsdags!





Solnedgång vid Hinsholmen!


Avkoppling på en balkong i Oskarshamn








Ser ut som jag snusar på den här bilden, men de gör jag inte!!!



N med sin nya kompis, Betty. A & H´s katt som de hittat och hon  var helt övergiven så de har tagit hand om den! Fattar inte hur man kan skaffa katt och sen bara strunta i att ta hand om dem! Tur att männsikor som A & H finns!


RSS 2.0