Helgen som gick!

Igår kom vi tillbaka till Göteborg efter en mycket trevlig helg på ostkusten. På Valborg tog jag och N med oss min vän L ut till Hinsholmen och grillade. Det var helt underbart väder, solen sken och vinden stod helt stilla! Så vi satt där ute på klipporna fram till solen försvann vid 22-tiden!
I fredags åkte jag och N till Oskarshamn. När vi kom fram till A och H bjöd de på tapas, jag älskar tapas! Under kvällen drack vi drinkar (jag och A gjorde en jättegod jordgubbsdrink), sjöng singstar och spela TP.
På lördagen var vi i Mönsterås på markanad, de var mysigt jag köpte en massa thé. På eftermiddagen satt vi och njöt av den solen på balkongen och drack vin och spela Yatzy sen gav vi oss ut i de småländska skogarna och plockade gullvivor.
Under kvällen grillade vi och sen satt vi och pratade och spela spel igen! Jag tycker att det är så kul med sällskapsspel och som tur tycker A också det så vi lyckades övertala killarna att också vara med!
Igår när vi körde hem tog vi vägen via Virserum och hälsade på släktingar till N. Vi lämnade Oskarshamn kl 10 och var hemma först kl 20 och då var jag sååå trött.
Idag är jag ledig, så nu ska jag packa upp min väska och senare blir de nog en promenad!


Bilder från helgen



Jag och N ute på Hinsholmen i torsdags!





Solnedgång vid Hinsholmen!


Avkoppling på en balkong i Oskarshamn








Ser ut som jag snusar på den här bilden, men de gör jag inte!!!



N med sin nya kompis, Betty. A & H´s katt som de hittat och hon  var helt övergiven så de har tagit hand om den! Fattar inte hur man kan skaffa katt och sen bara strunta i att ta hand om dem! Tur att männsikor som A & H finns!


Kommentarer
Postat av: anna

haaaajjj gummsi <3



å vilka helt UNDERBARA bilder ju. Verkas som ni haft det toppen :)Skönt att komma bort lite med.

Jag har vilat ganska mkt även om det vatt fullrulle så har jag lyckast sova en hel del med. Liiite ångest med det fina vädret men men, det kommer mera hoppas jag.



Hoppas veckan din blir bra så tittar jag in här imorg



puss stumpan

2009-05-04 @ 23:38:02
URL: http://enoka.blogg.se/
Postat av: Syster yster

Vilka fina bilder!! Åh vad jag saknar havet!!! Hoppas att du får en bra vecka. Z är frisk idag men jag är lite risig.....Kram kram

2009-05-05 @ 10:25:46
Postat av: Anna

Hej syster yster!



Skönt att Z mår bättre nu! Förstår verkligen att du saknar havet, ni får flytta hit :)

Har nu planerat helgens meny klart!

KRAM

2009-05-05 @ 10:58:49
URL: http://lillaannasdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0