Hemma igen!

Då var man hemma igen efter semester i London! Vi har haft det jättebra, fast tiden går så fort när man har roligt! Vi har gått, gått och gått, det är det man gör när man är på storstadssemester (fast jag blev inte riktigt så trött i fötterna som när vi var i New York i höstas) .Nej, vi har självklart gjort annat också! Vi besökte bla Florence Nightingale-museet (ett måste när man besöker London om man är sjuksköterska, ha, ha), filmmuseet, Westminister Abbey, National Gallery, London Zoo- som faktiskt var en litenbesvikelse, sen shoppa vi ju lite också! Fast jag shoppade inte särsklit mycket, tyckte inte att det fanns så mycket roligare kläder i London än i Göteborg. Fast jag var ju givetvis på GAP och shoppa, de har så bra baskläder, synd att det inte säljs GAP-kläder i Göteborg
Vi bodde nog i världens minsta hotellrum, vi delade på en dubbelsäng som var 1,6 m bred och hade ett gemensamt täcke, var de så att en av oss öppnade sin resväska så fanns de nästan inga tomma golvytor kvar. Men de var rent och fräscht, de är i alla fall huvudsaken!
 


Här börjar semestern efter incheckning på Landvetter, ett glas vin är ett måste!
  
Florence Nightingale eller The Lady with the lamp som hon också kallades

  
På filmmuseet.....                                   Westminister Abbey

 
London Zoo


Utanför National Gallery


Trädkramaren Anna


Vin-kex och ostkväll på hotellet

Kommentarer
Postat av: Syster yster

Åh så mysigt ni verkar ha haft det! Är inte det minsta avundsjuk.....Tänk att åka till London utan småbarn... Det kanske vi kan göra när Z och b blir lite större! kram

2009-06-15 @ 14:01:07
Postat av: enoka

ÅÅÅÅ sötaste tjejen du <3, tack anna för din kommentar. Tack för du funnist där för mig under hela denna tid, är oxå så glad att livet är bra nu :)Du är så fin!!!



Ser ut som ni haft det mysigt i L, du spexar lite med japp hihi...hade inte tackat nej t er vin o ost kväll, kanske kunnat ligga i mitten hahahahah.



puss så länge o hälsa N

2009-06-15 @ 22:05:52
URL: http://enoka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Glad midsommar BÅDA



KRAM I MASSSSOR



Hälsn / oss

2009-06-19 @ 01:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0